• admin

Commissie van start

Bijgewerkt: 26 apr 2019

Nieuwe Tafel geeft het woord aan de media

vlnr: Jonne van der Drift, Theo Loth, Sanne Offringa, Jan Maarten Slagter

De nieuwe Commissie Pers Tafel gaat van start. Dat is het resultaat van een bijeenkomst op woensdag, 27 maart tussen de oprichters die in dezelfde vergadering al snel overeenstemming bereikten over de richting waarheen het moet gaan:


Focus op actuele maatschappelijke kwesties

Tijdens de bijeenkomsten van de Pers Tafel gaan aansprekende vertegenwoordigers uit de journalistiek en mediawereld in gesprek over actuele maatschappelijke kwesties. Het kan daarbij gaan over actuele politieke gebeurtenissen, economie, welzijn, maar ook over het vrije woord, de invloed van de media bij maatschappelijke gebeurtenissen en de toekomst van de gedrukte pers en digitale media.


De bijeenkomsten hebben de vorm van pittige paneldiscussies tussen meerdere journalisten, (hoofd)redacteuren en commentatoren met vaak tegengestelde opinies onder leiding van een neutrale gespreksleider. Uiteraard krijgt het publiek tijdens of aan het eind van de paneldiscussies volop gelegenheid mee te discussiëren.


De traditionele gedrukte pers, online onderzoeksjournalistiek, burgerjournalistiek, buitenlandse media: de Pers Tafel streeft ernaar alle kanalen en invalshoeken bij elkaar aan tafel te brengen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now