• admin

Van Ark bij Pers Tafel

Namens BNR Radio neemt Mireille van Ark a.s. vrijdagavond tijdens het panelgesprek over 'De volgende 100 jaar radio' de plaats in van Sjors Fröhlich. Het zat eraan te komen sinds vorige week, plotsklaps en voor velen onverwacht, bekend werd dat Fröhlich het ambt van burgemeester heeft aanvaard en per direct aftrad als hoofdredacteur van BNR. Over zijn beoogd opvolger schreef Fröhlich eerder:

“Ik ben enorm blij met deze benoeming. Mireille is hét voorbeeld van de nieuwe, jonge leiders in Nederland: koel in het hoofd, warm in het hart. De innovatiedrang van BNR met podcast en Smart Radio is voor een groot deel op het conto van Mireille te schrijven. Daar heeft ze als Chef On Demand een beslissende rol in gespeeld.”
Mireille van Ark werkte eerder als samensteller en eindredacteur bij de NCRV-radio. “Ik ben heel blij mijn carrière bij BNR te kunnen vervolgen. Het is een geweldig bedrijf dat alleen maar vooruit denkt. De innovatie op audio-gebied staat bij BNR bovenaan de agenda en dat spreekt me aan. Bovendien werken hier gewoon de leukste mensen.”
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now