Over Ons

Wij organiseren ontmoetingen met experts en opiniemakers.

Commissie Pers Tafel

De commissie organiseert jaarlijks 3-4 bijeenkomsten voor leden en introducés van de Koninklijke IGC met vertegenwoordigers uit de nieuws- en mediawereld en experts over actuele maatschappelijke kwesties, inclusief die van de nieuwsvoorziening zelf.

Wij rekenen op pittige paneldiscussies tussen en met meerdere journalisten, (hoofd)redacteuren, en commentatoren met vaak tegengestelde opinies onder leiding van een neutrale gespreksleider. Uiteraard krijgt het publiek tijdens of aan het eind van de paneldiscussies volop gelegenheid mee te discussiëren.

De traditionele gedrukte pers, online onderzoeksjournalistiek, burgerjournalistiek, buitenlandse media: de Pers Tafel streeft ernaar alle kanalen en invalshoeken bij elkaar aan tafel te brengen.

Wie wij zijn

De commissie bestaat uit leden van de Koninklijke IGC die graag hun passie voor het vrije woord en de media willen delen met andere leden. De activiteiten vinden plaats binnen de beslotenheid van de club en zijn uitsluitend toegankelijk voor clubleden en hun introducés. 

Disclaimer

De website die u op dit moment bekijkt is een persoonlijk initiatief van de commissieleden en valt buiten verantwoordelijkheid van de vereniging Koninklijke IGC.

Jonne van der Drift

Theo Loth

Sanne Offringa

Jan Maarten Slagter

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now